Verzending & retourneren

Verzending

De levertijd bedraagt na bestelling 1-2 werkdagen. Voor kussens kan de levertijd maximaal 4 werkdagen zijn. Bij gemengde bestellingen geldt de langste levertijd voor de verzending. Wil je direct leverbare items eerder ontvangen? Neem contact op via info@lombarda.nl voor opties tegen extra verzendkosten.

Het pakket is te volgen via de track & trace code die je ontvangt na aanmelding van je bestelling bij de bezorgdienst. Houd de status in de gaten om succesvolle bezorging te waarborgen.

De verzendkosten variëren per land en orderwaarde. Raadpleeg het dealerportaal voor portvrije verzending bij specifieke orderwaarden. Het standaard verzendtarief is €6,75.

Het is nog mogelijk om het adres te laten wijzigen, zolang het pakket nog niet verzonden is. Stuur je verzoek naar info@lombarda.nl.

Retourneren

Was de aankoop niet zoals je had verwacht? Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@lombarda.nl. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Vergeet niet de pakbon of ordernummerreferentie toe te voegen en gebruik een track & trace-label voor verzending naar het onderstaande adres:

Lombarda
Braakmanlaan 14c
4521 AA, Biervliet
Nederland

Na verwerking van je retour ontvang je binnen 14 dagen een bevestigingsmail. Het juiste bedrag wordt teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. We bieden geen ruiloptie aan. Retourneer het ongewenste item voor terugbetaling en plaats een nieuwe bestelling op https://manifattura-lombarda.nl.

Heb je verdere vragen? Neem gerust contact met ons op via info@lombarda.nl. We helpen je graag!

De kwaliteitsproducten van Lombarda

Is er iets niet helemaal duidelijk? We helpen je graag persoonlijk!

Heb je een specifieke vraag waarop je hier geen antwoord hebt gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen en denken graag met je mee. Stuur een e-mail naar info@lombarda.nl en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

manifattura-lombarda-sierkussen-40-x-30-lichtbruin

Kussens

image00002

Plaids

Manifattura-Lombarda-bedsprei

Bedspreien

image00018

Shawls

Manifattura-Lombarda-tapijten

Tapijten